Hej kära läsare


Nu firar vi sjösättningen av vår nya hemsida med ett fantastiskt erbjudande: Ni kan boka en föreläsning med Anders till företaget för HALVA PRISET!

Vi har fem bokningar tillgängliga och det gäller bokningar i oktober, november och december. Så du som vill boka in mig att komma och inspirera er till nya höjder hör av dig till: info@lifevision.se så sätter vi datumet. Först till kvarn gäller. Nu kör vi!

Denna vecka funderar jag just på den enorma kraft som uppstår när vi ställer upp för varandra. Ett plus ett kan då snabbt bli elva (1+1=11) och hävstång och momentum ökar exponentiellt istället för linjärt…

Ditt liv är ett mästerverk – upptäck det!

Veckans citat


Det finns en vitalitet, en livskraft och en energi som översätts genom dig till handling - och eftersom det bara finns en av dig är manifestationen av det unik. Blockerar du den kommer den aldrig att existera på något annat sätt och din gåva går förlorad.

- Martha Graham

Så mycket bättre tillsammans!


Det är många som vill ha en liten stund av ens tid. Speciellt om man är förälder. Ishockeyföreningen vill att man inte bara kör och fixar inför träningar och matcher. Man ska stå i kiosken också. Fotbollsklubben vill även de att man ställer upp för föreningen på olika sätt. Har man då dessutom som vi barnen i Montessoriskola så ska det städas och fejas flera gånger per termin. 

Önskar snabbt att man hade den tiden att lägga på sitt eget hus och andra projekt. Man får helt enkelt boka in även det och hålla det lika heligt som alla andras bokningar. Men det som inspirerade mig nu i helgen var att se en mänsklig kraft i full flärd.

Det var städdag på förskolan och hela tjugofem hugade föräldrar hade kommit med olika verktyg i högsta hugg. För nu skulle hela gården städas upp. Sand skulle vändas i sandlådor och gungor rengöras. Leksaker tvättas av och allt trasigt lagas.

En titt på listan och det såg ut som något som skulle ta en vecka att göra. Men när 25 personer kör på var allt klart på några timmar. Samtidigt som det blev ett tillfälle för trevliga samtal och lära känna varandra bättre. För att inte tala om alla hjälpsamma tips och råd till varandra om utmaningar i barnuppfostran, egna projekt och allt annat mellan himmel och jord.

Det här är så alldeles vardagligt att det är lätt att missa kraften i det. När vi människor kommer tillsammans är det inte mycket som kan stå emot oss. Släpp en ensam person på savannen i Afrika och nästan allt där ute är starkare, snabbare och med mer klor och tänder. Vi får hålla oss i bakgrunden och smyga i skuggan. Men blir vi tre eller fler är det inget som rår på oss.

Samarbete är vår superkraft. Samarbete är lika med acceleration. Brukar säga till mina coachingklienter att om deras mål, visioner och drömmar går att uppnå på egen hand har de inte tänkt stort nog. Så vad har du som du vill uppnå? Vem skulle kunna hjälpa dig med det? Vad har du som skulle behöva en välbehövlig knuff genom att få några andra med på båten? Hur kan du använda den här förståelsen på bästa sätt för att snabbare accelerera mot ett av dina mål eller drömmar?

Börja använda din mänskliga superkraft genom att besvara dessa frågor och upptäck hur allt som innan verkade svårt, jobbigt eller omöjligt snabbt hamnar inom möjligheternas gräns…

Veckans Boktips


Relationshandboken


av George Pransky

Nu har den här fantastiska boken varit ute på svenska ett tag, men det var först nu under sommaren som jag läste den svenska versionen. Även om jag gillar att läsa på originalspråk så går det på något vis in på ett annat ställe när det är på modersmålet. Dessutom har alla jag rekommenderat den till upptäckt att något väsentligt skiftat efter att de har läst den, så gör dig själv en tjänst och beställ den nu …

Lyssna på Coachbrevet


Dela


Dela gärna med dig av nyhetsbrevet via Facebook, Twitter eller e-post genom att klicka på ikonerna.

Copyright©


Innehållet i detta veckobrev får kopieras och distribueras för icke kommersiella skäl, så länge som författarens namn och kontaktinformation medföljer. Copyrighten upprätthålles av din personliga ärlighet och integritet.

Prenumerera

Varje vecka skickar jag ut ett gratis coachbrev. I det delar jag med mig av tankar och idéer som jag tror kan hjälpa dig att få ut ännu mer av livet. Skulle du vilja ha det direkt till din inkorg så kan du anmäla dig här.