Personlig Coachning


Transformera din upplevelse av livet och skapa resultat på en helt ny nivå!

Det här vår allra mest exklusiva service. Den är för dig som vill hitta nya sätt att se på både de utmaningar och problem du står inför som gör dem enkla att lösa. Dessutom bli ännu bättre på det du redan är bra på så att du kan åstadkomma resultat som fram tills nu känts svåra eller till och med omöjliga. Allt som behövs är att ha någon på ditt ’team’ som är dedikerad till att hjälpa och stötta dig på vägen mot nya höjder.

Det kan givetvis vara en mentor, vän, förälder, idol eller medtävlare. Precis som Serena Williams i tennis sporrade Tiger Woods en helt ny generation golfare. Steve Jobs, Bill Gates och Elon Musk gör det samma för många i affärslivet. Historien är fylld med exempel på hur framgångsrika människor har sporrat varandra till en nivå av framgång som de utan varandra vare sig hade kunnat föreställa sig eller nå.

Hur lockar du fram ditt bästa jag och har roligt under tiden?

Föreställ dig nu att ha en sådan person på din sida. Någon som kommer att finnas där för dig varje vecka i sex månader upp till ett helt år. Någon som har lagt hela sin själ och sitt hjärta bakom att förstå vad det är som driver mänskligt beteende. Vilka som faktiskt är de bakomliggande faktorerna till vår mänskliga upplevelse av livet. Någon som kommer att stödja dig som en vän, visa dig vägen som en mentor, utmana dig som en medtävlare och ge dig en helt ny förståelse för hur vi och världen fungerar. Vad skulle det betyda för dig?

Helt ovärderligt.

Baserat på 25 års professionell erfarenhet av att coacha klienter från alla nivåer av framgång, vet jag att svaret efter vår tid tillsammans kommer att vara: Helt ovärderligt! Så slår det här an en sträng inom dig ta gärna kontakt så diskuterar vi hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt att både det du vill och vad du inte ens visste att du behövde…

 

Transformativ coachning hjälper dig att skapa tillit till dig själv, till den du på djupet är. 


"Jag har bara en klient - den jag just nu är tillsammans med."

- Anders Haglund


Vill du växa som människa?

För att vara fri att svara på just dina behov i nuet, precis som en idrottsman eller företagsledare i världsklass så har jag inga ”kakformar” eller specifika coaching modeller att följa. Allt vi kommer att uträtta tillsammans har dina specifika, individuella behov som grund. Du är mitt program. Det är vad som kommer att göra denna coaching så givande för dig.

Oavsett om du vill bli bättre på att leda andra, bli av med det som stoppar dig i olika sammanhang eller helt enkelt är redo för att locka fram det bästa ur dig själv och andra är det här för dig. Är du intresserad av att etablera den här typen av stöd och coaching för ditt liv, din karriär eller ditt företag så kontakta: anders@lifevision.se.


På grund av tidsåtaganden så tar sig Anders Haglund bara an ett strikt begränsat antal coachingklienter per år. Är du seriöst intresserad av att locka fram det bästa ur dig själv, kontakta oss så berättar vi mer.

Exklusiv 3 dagars coaching – för 2 personer!

Nu erbjuder vi också en intensivcoaching under 3 inspirerande dagar, på plats i Borås.

Upplägget är liknande som vid vår kurs i personligt ledarskap men här har vi möjlighet att helt skräddarsy innehållet till dessa två deltagare. Det är en kombination av mental coaching och hälsa – en helhetssyn helt enkelt. Som en skräddarsydd kurs och personlig coaching för just er!

Det går också att vara 1 person men priset blir då högre.

Här samarbetar Anders ihop med sin fru Karin Haglund.

Vid intresse/mer info skicka ett mail till karin@lifevision.se


Coaching Företagare
Coaching Privatperson
Coaching Idrottare

”Du måste förstå bättre för att kunna göra bättre.”

- Anders Haglund

Dela gärna med någon

Kontakta Oss