Våra föreläsningar


Låt oss hjälpa er att locka fram mer av er potential!

Vi på LifeVision arrangerar föreläsningar, seminarium, webbinarium, kurser och utbildningar inom personlig utveckling, ledarskap, hälsa och prestationspsykologi.

För aktuella öppna event läs mer HÄR. 

Du kan också ladda ner Anders föreläsning 180° – Nytänkande och se online! Läs mer HÄR. 

Oavsett om du vill utveckla ledarskapet, höja produktiviteten, öka försäljningen, minska stressen eller förbättra hälsonivån anser vi ödmjukt att vi kan hjälpa dig att hitta världsklass. För ingenting påverkar affärsverksamheten mer än hur de människor den bygger på mår och hur mycket av sin potential de får fram.

Förutom att vi jobbar direkt ute på företag, organisationer, föreningar och i ledarskapsgrupper så arrangerar vi också ett antal öppna seminarium och event. Med Anders Haglund själv naturligtvis och även med andra världsledande föreläsare.

Aktuella Event

Vi arrangerar även exklusiva ledarskapsutbildningar och kurser inom det personliga ledarskapet, både i Sverige och utomlands. Läs mer om detta här….

Nedan hittar du några av de föreläsningar som vi erbjuder. Självklart kan innehåll och upplägg skräddarsys efter era specifika behov.

Vi kan också erbjuda er ett utbildningsprogram under en löpande tid där ni får ta del av flera olika föreläsningar för att skapa kontinuerlig inspiration och ta del av Anders unika kunskap inom flera olika områden.

Vi erbjuder samtliga föreläsningar, seminarier, kurser och utbildningar även på engelska.

Mer info/bokningsförfrågan

Kontakta oss

Anders djupa förståelse för hur vi människor fungerar ger dig en unik möjlighet att ta en titt bakom teorier och vidskepelse på vad som ger verklig framgång. Du får ta del av principer för prestationspsykologi som höjer din förmåga i livets alla delar. Allt presenterat på ett så engagerat och roligt sätt att tiden flyger förbi.

Nytänkande för genuin framgång och livsglädje! Helt enkelt vara ditt bästa jag inifrån och ut.

Läs mer

Vi har alla någon gång varit i det underbara tillstånd där allt bara flyter, när inget kan gå fel. Hur användbart skulle det vara om det hände allt oftare?

Läs mer

Framgångsrikt ledarskap från insidan ut. Lär dig leda dig själv för att effektivt kunna leda andra och bli den typ av person som andra naturligt vill följa.

Läs mer

Få inblick och användning av det nya transformerande sättet att coacha både dig själv och andra från insidan ut. Ett framgångsrikt sätt att arbeta både med dig själv, klienter, kollegor och medarbetare.

Läs mer

Har du någon gång vaknat och inte kunnat vänta på att få komma igång med dagen? Självklart, det har vi alla. Med en tydlig vision om vart du vill i livet gör du resan lättare och målen lättare att uppnå.

Läs mer

Grunden till produktivitet och livskvalitet är att vara frisk och fylld med energi. Under föreläsningen får du ta del av det senaste om hu vi kan uppnå och behålla optimal hälsa.

Läs mer

Föreläsning Företag
Föreläsning Privatperson
Föreläsning Idrottare

”En enda genuin insikt är allt du behöver för att lyfta ditt liv till en helt ny nivå.”

- Anders Haglund

Dela gärna med någon

Kontakta Oss