Anders Haglund - Transformativ Mental Coach


  Anders Haglund är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och coacher. Han har jobbat som mental rådgivare åt Olympiska kommittén, Riksidrottsförbundet och som personlig coach åt näringslivets toppar. Anders Haglund titulerar sig transformativ mental coach. Hans livsförändrande tankar om framgång och livskvalitet har hjälpt tiotusentals människor att göra insikter som lockar fram deras bästa jag, både på jobbet och privat.

  Anders har en unik förmåga att förmedla kunskap och insikter inom personlig utveckling och ledarskap så att det leder till verklig förändring. Oavsett om han som framgångscoachen jobbar med ledarskapsgrupper, idrottscoaching eller har en större publik så flyger tiden förbi medan de som lyssnar får insikter för livet.

  ”Jag blev otroligt inspirerad, men inte som på vanliga seminarier där det går över efter en dag eller två utan mer på djupet.”

  Företag som Volvo, Ericsson, NASDAQ, Six Senses, Tetra Pak, Swedbank, Telia Sonera, Carlsberg, Johnson & Johnson är några av de som anlitat Anders för att ta del av hans djupa kunskaper om vad som driver allt mänskligt beteende och hur vi kan använda det för att få tillgång till vårt bästa jag, både på jobbet och privat.

  Anders började sin karriär som golfproffs och hann bli både Europamästare, spela på Europatouren och som förste svensk vinna Spanska Öppna innan han gick över till att jobba professionellt som inspiratör, föreläsare och personlig coach. Anders har läst över 1000 böcker inom personlig utveckling och prestationspsykologi samt är certifierad inom NLP, DHE och principbaserad coaching.

  Med mer än 20 års erfarenhet av att jobba med att leda, utbilda och coacha människor och företag att locka fram sitt bästa utlovar vi att den tid du tillbringar tillsammans med Anders kan komma att bli den mest transformerande tiden i ditt liv.  Kort och gott en fantastisk möjlighet att få insikter som förändrar ditt sätt att förhålla dig till din inre värld och därmed hur du ser på världen omkring dig. Det som brukade kännas svårt eller till och med omöjligt känns plötsligt enkelt …

  ”Många av insikterna jag fick under dagen omkullvälte hela min världsbild. På ett enormt positivt sätt, även om det också känns konstigt att världen är på ett sätt när man kommer dit och på ett annat när man går därifrån.”

  Se klipp med Anders här:

  Se klipp med Anders här:

  Anders vision


  ”Att inspirera, utbilda och göra skillnad i tillräckligt många människors privata och professionella liv för att göra en positiv skillnad i världen.”