180° – Nytänkande för genuin framgång och livsglädje!


Har du någon gång känt att du inte kommer framåt fast du gör ditt allra bästa? Även varit med om att det plötsligt från ingenstans dyker upp en idé som får allt att vända? När du väl såg det var det nästan svårt att tro att det gått att missa. Vad är det som skapar den här typen av genombrott och hur kan vi ha dem oftare?

Det vore ovärderligt att veta och det är vad Anders tar upp under den här föreläsningen. Hur du kan fundera på livets utmaningar & möjligheter från en 180° ny vinkel som gör all skillnad i världen. För när det händer får vi tillgång till helt nya, kreativa lösningar som gör att vi kan ta oss an det moderna livet på ett uppdaterat sätt.

Är det här intressant för dig så är det rätt föreläsning för dig:

  • Vara gladare och mer tillfreds med livet oavsett omständigheter?
  • Uppleva mer harmoni och lugn?
  • Studsa tillbaka lättare från livets motgångar?
  • Mer produktivitet med mindre stress?
  • En varmare känsla av förståelse & medkänsla snarare än irritation & frustration?

Det här är vad som genuint erbjuds av Anders i hans allra senaste föreläsning  180° – Nytänk! Så oavsett om du vill utveckla ditt ledarskap, bli en bättre säljare, coach, tränare, förälder så är detta föreläsningen för dig.

 

”Jag såg Anders föreläsa för första gången för 20 år sedan och ingen dag har varit sig lik sedan dess, det har transformerat både mitt privatliv och yrkesliv. Hans nya föreläsning 180 grader är tveklöst det bästa jag har sett och jag rekommenderar alla människor att ta chansen att få uppleva den!”

- Kristian Thalin

Dela gärna med någon

Kontakta Oss