HITTA DIN SWEETSPOT – Barsebäck 28–30 April


Livskunskap, Golf & Business

Anders Haglund & Kricken Härdin

Barsebäck, 28 – 30 april, 2022Följ med transformativa mentala coachen ANDERS HAGLUND och elit golf coachen KRICKEN HÄRDIN på en unikt kombinerad kurs.

Presentation;

Detta är en unik chans att utforska vad som driver allt mänskligt beteende och koppla det till produktivitet, prestation och välmående. Samtidigt som du radikalt förändrar din förståelse för det underbara spelet golf.

Det kommer att bli en både underhållande och djup titt bakom mentala och tekniska hinder för framgång både på och utanför banan.

Allt under 3 inspirerande och livsförbättrande dagar på fantastiska Barsebäck Golf & Resort som kommer att ge dig grunden att ta alla delar i ditt liv till nya höjder.

Bäst av allt är det du lär dig kommer att kopplas till där resulteten räknas på riktigt – i din vardag både privat och på jobbet!

Så det spelar ingen roll om du vill bli en bättre ledare, golfare, säljare, förälder eller helt enkelt vill ha mindre stress och en skönare upplevelse av livet – det här är kursen för dig!

Anders Haglund – Tranformativ Mental Coach

Anders Haglund är en av Sveriges främsta föreläsare och coachar bland annat företagsledare och professionella idrottare till framgång och mental klarhet.

Kricken Härdin – Golf coach

Christian ”Kricken” Härdin är förste svenska att spela i ”The Masters”, han är en högt respekterad Coach och känd kommentator
i TV.

Föreläsare

Anders Haglund

Ladda ner din inbjudan - Klicka här!
Evenemang

Kurs i personligt ledarskap & golf

När

28 – 30 April, 2022

Barsebäck, läs via länken!

Anmälan/Info/Kontakt

e-postaring

Dela gärna med någon!