Framgångscoachning


Har du något du skulle du ge vad som helst för att bli bättre på?

Det här vår allra mest exklusiva service. Den är för dig som vill ta både dina resultat och din upplevelse av livet till en helt ny nivå. De flesta människor som har åstadkommit något i sanning extraordinärt. De har haft minst en person på sitt ’team’ som hjälpt och stöttat dem på vägen mot nya höjder.

Om det inte var en coach, mentor, vän eller förälder så var det någon de tävlade mot. Jack Nicklaus mot Arnold Palmer i golf, Venus mot Serena Williams i tennis, Steve Jobs mot Bill Gates i affärslivet. Historien är fylld med exempel på hur framgångsrika människor har sporrat varandra till en nivå av framgång som de utan varandra vare sig hade kunnat föreställa sig eller nå.

Hur uppnår man maximal framgång?

Föreställ dig nu att ha en sådan person på din sida. Någon som kommer att finnas där för dig varje vecka i sex månader upp till ett helt år. Någon som har lagt hela sin själ och sitt hjärta bakom att förstå vad det är som driver mänskligt beteende. Vilka som faktiskt är de bakomliggande faktorerna till vår mänskliga upplevelse av livet. Någon som kommer att stödja dig som en vän, visa dig vägen som en mentor och ge dig en helt ny förståelse för hur vi och världen fungerar. Vad skulle det betyda för dig?

Helt ovärderligt.

Baserat på 20 års erfarenhet med att coacha klienter från alla nivåer av framgång, vet jag att svaret efter vår tid tillsammans kommer att vara: Helt ovärderligt …


"Jag har bara en klient - den jag just nu är tillsammans med."

- Anders Haglund


Söker du individuell framgångscoachning?

För att vara fri att svara på just dina behov i nuet, precis som en idrottsman eller företagsledare i världsklass. Så har jag inga ”kakformar” eller specifika coaching modeller att följa. Allt vi kommer att uträtta tillsammans har dina specifika, individuella behov som grund. Du är mitt program. Det är vad som kommer att göra denna coaching så givande för dig …

Så oavsett om du vill bli bättre på att leda andra. Bli av med det som stoppar dig i olika sammanhang. Eller helt enkelt locka fram det bästa ur dig själv och andra är det här för dig. Är du intresserad av att etablera den här typen av stöd och coaching för ditt liv, din karriär eller ditt företag så kontakta: anders@lifevision.se.


Kontakta Anders Haglund för din kommande framgång.

På grund av tidsåtaganden så tar sig Anders Haglund bara an ett strikt begränsat antal coachingklienter per år. Är du seriöst intresserad av att locka fram det bästa ur dig själv, kontakta oss så berättar vi mer.

Exklusiv 3 dagars coaching – för 2 personer!

Nu erbjuder vi också en intensivcoaching under 3 inspirerande dagar, på plats i Borås.

Upplägget är liknande som vid vår kurs i personligt ledarskap men här har vi möjlighet att helt skräddarsy innehållet till dessa två deltagare. Det är en kombination av mental coaching och hälsa – en helhetssyn helt enkelt.
Här samarbetar Anders ihop med sin fru Karin Haglund.

Vid intresse skicka mail till karin@lifevision.se


Coaching Företagare
Coaching Privatperson
Coaching Idrottare

”Du måste förstå bättre för att kunna göra bättre.”

- Anders Haglund

Dela gärna med någon

Kontakta Oss